gå til hovedinnhold
Vis meny
Skjul meny

Svensk/ norsk forsurnings- og kalkningskonferanse 19.- 20. nov 2019

Havs- och vattenmyndigheten og Miljødirektoratet ønsker velkommen til årets største møteplass for aktører og interessenter innen vassdragskalking. Konferansen er et møtested for utveksling av erfaringer og fordypning i dagsaktuelle problemstillinger og faglige temaer.

Helikopterkalkning av försurad sjö Fotograf: André Maslennikov/ Azote

 

  • Sted: Göteborg, Gothia Towers Conference Centre.
  • Tid: 19. og 20. november 2019.
  • Pris: Ingen kostnad knyttet til selve konferansen og middagen den 19. november.
  • Påmeldingsfrist: 4. oktober 2019

Program

Vi inviterer til to innholdsrike konferansedager på hotell Gothia Towers i Göteborg. I konferansens pauser, og på ettermiddagen den første dagen, kan dere se en utstilling med posters og presentasjoner av verktøy brukt innen kalkingsvirksomheten. Programmet finner du her

Vil du bidra til utstillingen ?

De som ønsker det har anledning til å bidra med poster, roll-up, bilde-/videoframvisning m.m. i forbindelse med konferansen. Du melder fra om dette i påmeldingsskjemaet i tillegg til at du sender en e-post til:  nadine@meetagain.se hvor du opplyser om hva du ønskar å stille ut i god tid før konferansen. Da det er begrenset med utstillingsplass vil de som er først ute bli prioritert.

Overnattning

Det er forhåndsbooket enkelrom på hotellet Gothia Towers. Dersom du ønsker  dobbeltrom endrer du dette ved å endre fra 1 til 2 stk. boende i denne bookningslinken. Booking av rom må skje innen 5. november, etter denne dato frigjøres alle forhåndsbookede rom.

Påmelding

Du melder deg på her. 

Les mer om konferansen 

Du kan lese mer om konferansen på nettsiden til Havs och Vatten myndigheten.

Publisert: 05. september 2019 Sist oppdatert: 06. september 2019