gå til hovedinnhold
Vis meny
Skjul meny

Ny koordinator for Jæren vannområde

Randi Storhaug er ansatt som koordinator for Jæren vannområde

Prosjektstilling

Jeg heter Randi Storhaug og er ansatt i en 50 % prosjektstilling i tre år fra og med august 2016. Stillingen finansieres i et spleiselag mellom kommunene i vannområdet, midler fra Miljødirektoratet og midler fra Rogaland fylkeskommune. Ekstra midler fra Miljødirektoratet i 2016 har imidlertid gjort det mulig å øke til 80 % stilling i ett år fra og med ansettelsesdato. Jeg har kontorplass på rådhuset i Klepp kommune.

Erfaring

Jeg er utdannet biolog/økolog ved Universitetet i Tromsø. I tillegg har jeg utdannelse som produksjonsgartner fra Hjeltnes Gartnerskole i Ulvik i Hardanger.

Jeg har jobbet som rådgiver ved miljøvernavdelinga ved fylkesmannen i Rogaland og sist som miljø- og kjemikalierådgiver i oljebransjen. Jeg har i fler år jobbet som rådgiver ved Universitetene i Tromsø og Stavanger innen fag og studiesaker og kvalitetssikring. Fra sin tidlige yrkeskarriære har jeg erfaring fra gartnernæringen både som produksjonsgartner og som anleggsgartner og som landbruksavløser.   

Motivasjon

Jeg ser fram til spennende år med interessante, viktige og utfordrende oppgaver, i møte med mennesker med ulike interesser og kunnskap på tvers av sektorer og kommuner for å nå målet om å bedre vannmiljøet og vannkvaliteten i Jæren vannområde.

 

 

Publisert: 22. september 2016 Sist oppdatert: 22. september 2016