gå til hovedinnhold
Vis meny
Skjul meny

Organisering

Vannområde Midtre Telemark er organisert som et prosjekt fra 2011 - 2016. Fra 2017 vil prosjektet gå over i en mer varig driftsfase.

Prosjektet er organisert med en styringsgruppe bestående av oppnevnte politikere fra de ni kommunene som bidrar økonomisk til prosjektet samt fylkeskommunen. I tillegg har man en arbeidsgruppe med representanter fra administrasjonen i de ni kommunene samt fylkeskommunen, fylkesmannen og vannområdekoordinator. For oversikt over medlemmer i arbeidsgruppen og styringsgruppen, se møtereferat under hovedfanen dokumenter i menyen til venstre eller prosjektplanen under. 

Det er ikke opprettet faste faggrupper i Midtre Telemark vannområde. Det har heller blitt avholdt møter innenfor de forskjellige sektorer som landbruk og avløp ved behov gjerne i samarbeid med andre vannområder med lignende utfordringer.

Det er heller ikke opprettet en fast referansegruppe i vannområdet og det har ikke vært mye kontakt ut mot interessenter og organisasjoner. Dette vil bli styrket fra 2017.

Publisert: 17. februar 2016 Sist oppdatert: 06. januar 2020